Designer on the road

TIETOA:

 Palvelu alkaa kohdekäynnillä, joka on samalla konsultointikäynti. Konsultoinnin jälkeen alkaa piirtäminen eli kohteesta piirretään myös käsivarainen idealuonnos paikan päällä (tai sovitun mukaisesti myös tietokonepohjainen).

 Kesto yleensä n. 3–7,5 tuntia.

 Mahd. pihan pohjakartan teko etukäteen, lisätään hintaan.

 Laskutus: Konsultointi 285 €, joka max. 1,5 h ja sen jälkeen alkaa tuntihinnoitteluna piirtäminen.

 Käynti matkoineen maksetaan heti pihakäynnin yhteydessä.

 Palvelu toimii myös nimellä ”DESIGNER ON THE ROAD”

 HUOM! Tämän tasoinen suunnitelma toimii hienosti myös pihan jäsentely suunnitelmana. Kuitenkaan se ei ole tasoltaan yleissuunnitelmaa vastaava. Kohdekäynnin aikataulutuksen vuoksi, mahdollinen paikalla piirtäminen täytyy varata etukäteen (suuntaa antava arviointi tunneista)

 Konsultointikäynnin yhteydessä tehtävä pihaluonnos on pihasaneerauskohteissa kotitalousvähennyskelpoinen!

 

SEURAAVA REITTISUUNNITELMA:

Alkaen 11. tai 12.3.2024: Oulainen – Helsinki, ajoreitti (Jyväskylän tai Tampereen kautta)

14.3. Lahti

15.–18.3. Jyväskylä

Paviljongissa Rakennusmessuilla, olen luennoitsemassa pe-su. Löydät minut myös osastolta D-222. 18.3 matka jatkuu sinne, minne ratti kääntyy. Sinun pihaasi? Helsingin Kevätmessuille menen 21.–22.3. Ajo kotiinpäin pohjoista kohti (mitä reittiä?) 22.–23.3. On pihallasi lunta tai ei, olen varma, että voin olla apunasi. Otathan yhteyttä niin katsotaan miten. Vuosien varrella, Designer on the road palvelu on tuonut eteeni mitä mielenkiintoisempia kohteita. Olen piirtänyt pihoja ihmisten kotona muutamasta tunnista kolmeen päivään, riippuen siitä minkä tasoinen pihasuunnitelma on haluttu ja onko se käsiluonnos vai tietokoneella tehty.

REKISTERISELOSTE