Sesonki on alkanut!

posted in: Ajankohtaista | 0

 

Sesonki on alkanut! Se starttasi Lahden Raksamessuilta 17-19.3. Pari kuvaa Viihtyisä Piha tiimille suunnittelemastani messuosasto tässä ohessa.

Tällä hetkellä, pakkaan muuttokuormaani kohti Helsinkiä, jossa toinen työskentely/asuinosoitteeni sijaitsee. Taas tänäkin vuonna keväästä syksyyn, tulen kulkemaan ahkerasti Suomea ja Eurooppaa ristiin rastiin töiden merkeissä. Työn alla on vielä muutama syksyllä tilattu pihasuunnitelma, mutta uusia tilauksia on tullut jo hyvään tahtiin ja niitä alan käydä läpi heti huhtikuulla, Kevätpuutarhamessujen jälkeen. Tulethan sinäkin käymään siellä ja tutustumaan Viihtyisä Pihan osastoon, jonka olen suunnitellut. Se löytyy kohdepaikasta 6H50.

Olen myös suunnitellut oman ulkokalustemalliston ensimmäisen osan, joka myös messuilla esillä. Kyseessä on täysin uusi ja uniikki idea, jossa yhdistyy istuinpenkin, istutus- ja varastointilaatikon kokonaisuus, joka mukautuu moneen suuntamalliin. Se on upeaa kotimaista puusepän käsityötä, made by Olli Kortman.

Huhtikuulla on Tampereella Suurmessut, jonne olen suunnitellut VP tiimilleni pari mallipihaa: Terassipiha ja Kuntoilupiha. Ulkomaan töistäni, työn alla on Puolaan avattavan Suomi-Puola Finlandia SPOT-hankkeen kautta rakennettava Opastus- ja tapaamiskeskuksen piha-alueen suunnittelu.

Piharakentajalle kivoja vinkkejä löytyy mm. Terassilehdestä. Seuraava lehti ilmestyy 6.4.2017. Siellä esitellään pari kohdettani, ensimmäinen blogikirjoitukseni Venäjän kotipihoista ja jotain muutakin designia, jossa olen ollut mukana 😉