Kansainväliset mitalisijotukset

posted in: Ajankohtaista | 0

Molemmat Moskovaan rakennetut kilpailupuutarhani voittivat mitalisijoitukset!

HOPEAMITALI Kansainvälisessä maailman suurimmassa avoimessa kaupunkimaisema näyttelypuutarhakilpailussa Flower Jam Moskova. Kaupunkilaiset äänestivät puutarhan suosikikseen kaikkien puutarhojen joukosta ja lisäksi Venäjän maisema-arkkitehtiliiton myöntämä kunniapalkinto. Puutarhan nimi ”Harmony with diagonals.

PRONSSIMITALI kansainvälisessä, venäjän arvostetuimmassa yksityisessä näyttelypuutarhakilpailussa Gardens and people. Puutarhan nimi ”Altrain Energy”.

Flower Jam puutarhani kilpaili pienten puutarhojen sarjassa ja on kooltaan 49 m2. Se kertoo Moskovan kartasta taiteellisin diagonaalien linjojen kautta. Samalla se on kuvaus ihmisen liikettä ja tunnetiloja. Sen voi myös kopioida suoraan ideaksi omalle pienelle pihalleen ja toimii siten myös esimerkkinä tämän päivän viherkattojen ja -seinien rakentamiseen. Puutarhaa voi käydä katsomassa Kuznetsky Most metroaseman luona, aina talven tuloon saakka.

Altrain Energy puutarhafestivaali ajoittui elokuulle. Puutarha kertoi uudistuvan energian käytöstä rakentamisessa, jossa luonnonsuojelu oli tärkeänä osana kokonaisuutta. Samalla puutarhassa esiteltiin muutamia hulevesiratkaisuja kotipuutarhaan, houkuteltiin pölyttäjiä kasvien avulla ja varjeltiin luonnonmetsiä.